Jäsentensä omistama

Sataosaajat Osuuskunnalla on 20 vuoden kokemus satakuntalaisten yritysten ja yksityisten palvelemisesta. Osuuskunnassa on noin kolmekymmentä jäsentä ja työntekijää. Sataosaajat on työosuuskunta, eli se on jäsentensä omistama yritys.

Osuuskunnan toiminnan painopiste on hiukan vaihdellut vuosien mittaan. Tarjoamme erilaisia hyvinvointipalveluja, kuten apua kodinhoitoon ja siivoukseen sekä henkilökohtaista avustamista. Puutarhurimme tekee puutarhasuunnitelmia sekä auttaa puutarhan käytännön töissä.

Koulutetut sähköasentajamme tekevät alihankintaa yrityksille. He hoitavat myös kotitalouksien tarvitsemat sähkö- ja kaapelointityöt.

Yrityspalveluiden päätuote on kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus ja tilinpäätökset. Muita yrityspalveluja ovat käännöstyöt ja työvoiman vuokraus. Webmasterit tekevät kotisivut niin yrityksille kuin yhdistyksillekin.

Sataosaajista löytyy kouluttajia moneen tarpeeseen. Annamme koulutusta osuuskuntien toiminnasta ja olemme järjestäneet osuustoimintayrittämisen kursseja sekä osuuskuntien kehittämiseen tähtääviä ja yritysten omistajanvaihdoksiin liittyviä projekteja. Näiden projektien tuotoksia löytyy verkosta.

Sataosaajat tarjoaa myös monenlaisia käsityöalan tuotteita, kuten ompelua, nukkeja, kudonnaisia, koira- ja hevosvarusteita.

Sataosaajien toimitusjohtaja on Tuula Merikivi ja hallituksen puheenjohtaja Ari Niemenmaa.

Osuustoiminta on yhteistoimintaa

Sataosaajat Osuuskunta ja sen jäsenet ovat aktiivisia verkostoitumaan.

Valtakunnallisena yhdyssiteenä on Osuustoiminnan Kehittäjät Coop – Finland ry, joka on Pellervo-Seuran jäsen.

Sataosaajat on myös Porin Yrittäjät ry:n jäsen.

 

Sataosaajat on mukana tilaajavastuurekisterissä.

m1

Sataosaajat Osuuskunta Teljänkatu 8 A2, 28130 Pori

Puh. (02) 633
Päivitys 3.5.2017

SATAOSAAJIEN  TARJOAMAT  PALVELUT:
OkVerkkologo2007
yrittajat
Logomuunnos20142 OkVerkkologo2007 Coopinlogo Pellervologo