SATAOSAAJAT – Osuuskunnan palveluja jo yli 25 vuotta!

Jäsentensä omistama

Sataosaajat Osuuskunnalla on yli 25 vuoden kokemus satakuntalaisten yritysten ja yksityisten palvelemisesta. Osuuskunnassa on noin 15 jäsentä ja työntekijää. Sataosaajat on työosuuskunta, eli se on jäsentensä omistama yritys.

Osuuskunnan toiminnan painopiste on hiukan vaihdellut vuosien mittaan. Tarjoamme erilaisia hyvinvointipalveluja, kuten apua kodinhoitoon ja siivoukseen sekä henkilökohtaista avustamista. Puutarhurimme tekee puutarhasuunnitelmia sekä auttaa puutarhan käytännön töissä.

Koulutetut sähköasentajamme tekevät alihankintaa yrityksille. He hoitavat myös kotitalouksien tarvitsemat sähkö- ja kaapelointityöt.

Yrityspalveluiden päätuote on kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus ja tilinpäätökset. Muita yrityspalveluja ovat käännöstyöt ja työvoiman vuokraus. Webmasterit tekevät kotisivut niin yrityksille kuin yhdistyksillekin.

Sataosaajista löytyy kouluttajia moneen tarpeeseen. Annamme koulutusta osuuskuntien toiminnasta ja olemme järjestäneet osuustoimintayrittämisen kursseja sekä osuuskuntien kehittämiseen tähtääviä ja yritysten omistajanvaihdoksiin liittyviä projekteja.

Sataosaajat tarjoaa myös monenlaisia käsityöalan tuotteita, kuten koira- ja hevosvarusteita.

Sataosaajien toimitusjohtaja on Minna Seessalo ja hallituksen puheenjohtaja Erkki Alsela.

Sataosaajat on mukana tilaajavastuurekisterissä.

Sinustako SATAOSAAJA?

Sataosaajat on työosuuskunta, jossa työntekijät voivat aidosti keskittyä haluamansa työn tekemiseen ilman että heidät nähdään päätoimisina yrittäjinä. Sinun ei tarvitse huolehtia yrityksen ilmoituksista verottajalle, kirjanpidosta, laskuttamisesta ym hallinnollisista töistä.

Työskenteleminen Sataosaajissa ei edellytä osuuskuntaan liittymistä, jolloin siis säästyt mahdollisilta osuuskunnan liittymiskuluilta.

Kyseessä on todellinen työsuhde eikä esim. ”kevytyrittäjyys”, joten työsuhteesta kertyy eläke ja muutkin työsuhteen lakisääteiset velvoitteet on järjestetty. Sinun tehtäväksesi siis jää vain hoitaa oma työsi.

Haluaisitko liittyä Sataosaajiin? Ota yhteyttä minna.seessalo@sataosaajat.fi

 

Sataosaajat pyrkii toteuttamaan toiminnassaan seuraavia arvoja:

 • Luotettavuus

  Kun Sataosaajien jäsenet lupaavat asiakkaalle tekevänsä asiakkaan tilaaman palvelun, he sitoutuvat hoitamaan toimeksiannon ammattitaitoisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

 • Asiakaslähtöisyys

  Sataosaajien asiakkaiden tarve ja toivomukset ovat lähtökohta palvelun toteuttamiselle.

 • Halu kehittyä/kehittää

  Sataosaajien jäsenet pitävät jatkuvasti ammattitaitoaan ajan tasalla. Siihen suunnataan aikaa, resursseja ja tukea.

 • Solidaarisuus

  Sataosaajien jäsenet antavat toisilleen apua ja tukea, jotta asiakkaiden palveleminen voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Tasa-arvo

  Sataosaajien jäsenet ovat toimialastaan ja tehtävistään riippumatta tasa-arvoisia. Heillä kaikilla on päätöksenteossa samansuuruinen äänivalta.